Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Contact Topsector Logistiek

Interesse?

Topsector Logistiek zoekt partners die de CO2e-footprint van hun bedrijfsprocessen of keten willen doorberekenen. Heb jij als bedrijf, douanekantoor of accountant interesse? We helpen je Carbon Added Accounting te implementeren en de data te analyseren. Zo finetunen wij de methode en optimaliseer jij je bedrijfsprocessen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Topsector Logistiek | Connekt

Ezelsveldlaan 59

2611 RV Delft

015 251 65 65

Postbus 48

2600 AA Delft

info@topsectorlogistiek.nl

Openbaar vervoer

Topsector Logistiek/Connekt ligt op 15 minuten lopen van station Delft. Je kan ook vanaf het station de bus nemen en uitstappen bij de halte Zuidpoort, dan is het nog 5 minuten lopen. Kijk op www.9292.nl voor actuele reisinformatie.

Auto

Vanaf de snelweg A4 of A13 volg je de borden Centrum om bij Connekt/Zuidpoort-garage te komen.

We hebben een beperkte parkeergelegenheid. Informeer bij het maken van een afspraak of er nog een plek vrij is. Is dat niet het geval, dan kun je gebruikmaken van de Zuidpoort-garage. Vanaf daar loop je in 5 minuten naar ons kantoor.

Deelnemen?

Topsector Logistiek zoekt partners die de CO2e-footprint van hun bedrijfsprocessen of keten willen doorberekenen. Heb jij als bedrijf, douanekantoor of accountant interesse? We helpen je Carbon Added Accounting te implementeren en de data te analyseren. Zo finetunen wij de methode en optimaliseer jij je bedrijfsprocessen.

 

T     015 251 65 65
M    info@topsectorlogistiek.nl

 

Heb je een vraag of wil je gebeld worden? Laat dan je gegevens achter.

Click to listen highlighted text!